Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickering



considerable amount

of start signals

and the eye meets

the boundaries

flickering



whilst turning

overleaf distances

are shrinking

and the veiled

attitudes



that once

reigned

have turned

into ashes




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-21 12:01



Bookmark and Share


  Engel
En väldig kraft i denna. Jag ser ett system som är i chock utan att veta om det.
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP