Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykotisk depression

du talade om
dödens väntrum

att titta på dig
var som att titta
döden själv i ögonen

du som varit
så energisk
och humoristisk

var nu bara
ett tomt skal
en skugga av dig själv

du var närvarande
men bara rent fysiskt

det som var du
på riktigt

din personlighet,
din själ
var som bortblåst

det tycktes inte
finnas nån hjälp

eller var det så
att du inte
ville ha nån hjälp?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-22 11:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns något som man inom psykologin kallar sjukdomsvinst. Detta innebär att man så att säga får något ut av sjukdomen, såsom t ex uppmärksamhet.
Blir man frisk får man inte samma slags uppmärksamhet eller kanske ingen alls.
2018-07-22

  Annika Persson
Det var väl ett flygplan, en propeller, eller var det kanske ett vindkraftverk?
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP