Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solo kan det klaras...

- Men Ewa har du fått fnatt
du flyger fram som en solkatt...
Vad har hänt
vad har dig tänt...
- Hittat igen mitt bästa skratt




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-21 14:09



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En glädjebrunn som aldrig sinar
sitter under papasollet och flinar.
Ärligt Härligt!
2018-07-25

  Eva Langrath VIP
Härligt
2018-07-21

    ADI Nehlin
Åh, härligt!
2018-07-21

  Fulbergarn
:) du smittas, ha ha!
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt