Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga tider, man glider...

Va´ sig själv, är ju
enklast, så mycket annat
kul som då hinns med...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-21 18:03



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Klokord!
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt