Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAVET LIGGER DJUPT I MIG

havet ligger djupt i mig

djupare än dalälven

kanske är jag rentav bräckt

liksom själva mynningen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/7 2018

https://www.badkartan.se/048255/images/48255_481442128544092

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2018-07-21 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns kanske mer än en anledning till att kroppen till så stor del består av vatten. Född vid havet, för alltid havet vid sin sida.
2018-07-31

    ej medlem längre
Den som en gång hört havets böljesång bär visst dess toner i sitt blod
2018-07-21

  BenGust VIP
Själv född kustbo och far alltid till kustnära ställen så jag förstår
betydelsen.

2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP