Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många ord

så många ord
som vill
så mycket

som vill bli nånting
bli berättelser,
dikter, sånger

så lite tid
och en hjärna
som är så förvirrad

så många ord
som aldrig får bli
mera än ord

så många toner
som vill
så mycket

som vill bli nånting
bli melodier,
låtar, symfonier

så lite tid
och en hjärna
som är så förvirrad

så många toner
som aldrig får bli
mera än toner




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-21 21:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag får eller kommer ibland på melodier till mina texter, som jag sedan glömmer bort. Inte alla dock. Vissa minns jag.
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP