Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på mig själv

den här jakten
på mig själv
är absurd

vad hoppas jag
att jag ska hitta?

jag börjar
mer och mer
vara rädd för

att om jag en dag
hittar fram
till mig själv

så kommer jag att upptäcka
att jag inte är den jag sökte
att jag blivit nån annan




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-22 11:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du söker i fel ände.
Sök Jesus, så finner du dig själv på kuppen.
2018-07-22

  HenrysDotter
Ibland går man bara lite vilse..
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP