Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-demens-


när det är slut

 

 

hur tung är inte skulden

att bära

hur svår att förstå

 

 

hur slitna är inte mina axlar

under tyngden

av en människa

 

 

jag lägger mig ner

ser

klösmärken i parketten

efter ditt minne

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-07-22 03:09



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Hur tungt måste inte vi människor bära ibland. Vi alla. Ingen slipper undan. Det är då det gäller. att dom ställer upp - familjen, vännerna...
2018-07-25

  Eva Langrath VIP
Stark text, känner smärtan
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP