Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖD

Röd,
Som Kent albumet du gillar.

Röd
Som u-bahn stationen i Berlin där vi gick vilse (Frankfurter Allee)

Röd,
som mina blodsprängda ögon efter för lite sömn.

Röd,
Som ensamheten
Hopplösheten
Bitterheten
Argheten
Kärleken

Röd,
Som tröjan du hade på dig dagen du lämnade mig




Fri vers (Fri form) av the bell jar
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-22 06:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så bra skrivet. Särskilt de två sista raderna.
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

the bell jar
the bell jar