Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev jag den 16/7 2018


Baka kakor

Någon älskar att kakor baka
du får gärna komma och smaka.

Ibland en beställning man får
många återkommer år efter år.

Några vänner fyller år
gärna en burk kakor de får.




Bunden vers (Rim) av Ingemies. Blandning
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-22 09:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tror att de flesta tycker om att få något hemmagjort...fint...
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingemies. Blandning
Ingemies. Blandning