Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravningsdikt

du rycktes bort
oändlig var smärtan
du lever för alltid
i våra hjärtan

nu får du åter
leka på ängarna
små änglar spelar
knäpper på strängarna

minnena är ljusa
dem har vi kvar
vi minns för evigt
vad du för oss var




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 640 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-22 11:14



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Vackert..
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP