Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Mamma


Älskar du mig än?
för jag saknar dig imorgon
mamma,
förlåt mig
men jag visste inte vad jag gjorde
jag använder
samma gamla ord
som du har hört förut
jag vet att du uppfattar
mitt beteende som tröttsamt
du börjar stamma när jag
närmar mig
men i din närhet är det alltid så varmt
men nu måste jag gå igen
du klarar ju allt, mamma
du är ju min enda vän
du smekte min panna
och trösta mig med ögonen
hur kunde jag svika dig igen
men med två steg framåt och
jag blickar inte bak
ska jag göra allt för dig
jag vänder på kronan
och kommer tillbaka
snälla öppna dörren åt mig




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 472 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-31 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki