Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflexion över livet

Programmet Sommar i P1

ger mig ett hugg i hjärtat

när jag tänker på alla

fantastiska prestationer

som programledarna berättar om

vad de åstadkommit under sin levnad

 

Varför blev inte mitt liv så där fantastiskt ? Vad har det varit för fel på mig ?

 

Det är så mycket som betyder

varför en människa kan lyckas

inom livets olika områden

Först är det bra gener

Sedan är det anlag

och att någon ser dessa anlag

så att individen kan länkas in

i rätt sammanhang

Hälsan betyder naturligtvis mycket

så att man sköter den

Inte minst viktigt är 

att man har en bra livsledsagare

för ömsesidigt stöd och råd

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-22 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP