Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så blev det varmare än vi tänkt oss...


Extrem värme

Vi gör mängder av fossilbaserade utsläpp utan att tänka oss för.
Samtidigt påstås människan vara en tänkande varelse - tycks gälla vid kort sikt.

Onödig trafik med bil, flyg och båtar flödar.
Gräsklippare avgasar för att tillgodose våra stymparbehov.
Natur ersätts med ekologiförstörande golfbanor.
Rallybilar vrålar fram. Asfaltering och bebyggande av åkermark.
Weekendresor till Barcelona och Wien. Lyxkryssningar.

Klimatforskarnas datamodeller för klimatutvecklingen slår in.
Extrema brandrisker i den svenska skogen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av boen
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-22 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boen
boen