Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svängdörr till ditt hjärta



Rusningsdax

stresspärlor

invid hennes dörr

tankar pilar runt

mildögd lyckofé

lovar aldrig tunt



Känslosvall

önskedröm

förväntan rätt stor

lyss till näktergal

den som sammanbor

utan ängslekval



Som en svängdörr till ditt hjärta

far mitt tycke

av och an

denna obestämda längtan

har ej ännu

fått nåt namn



Du kan döpa den till åtrå

ett slags lust

att bjuda till

eller varför inte pulståg

som tycks åka

vart det vill




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-22 16:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Så härligt snurrigt och charmerande, med hjärtat på rätta stället!
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP