Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Strandstupa [bagatell]

 

Jag bygger ett tempel
av röd granit
med fönster för utsikt och vind

en del av mig
längtar alltid hit
en del har åren frätt blind

vad är min stenhög
en ranglig barack
som nästa storm river ner

jag tror den vill vara
ett enkelt tack
för det sköna som livet ger




Bunden vers (Annat versmått) av Silverstripe
Läst 390 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-22 18:04



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
vacker och rytmisk
skänker glädje
- bokmärker
2018-09-24

  morgonstjärna VIP
den var fin i sin enkelhet men likväl stor i omfång. fint rimmade avslut i varje strof.
2018-09-20

  lodjuret/seglare VIP
Berättande rim sätter nog fart på hjärnans blotta sken.
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Silverstripe
Silverstripe