Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Spelning

I kväll uppträder
gräset
trådslitet
längs vägen,
lövträden vänder
bukarna mot vinden,
fiskstim förliser simmande
uppåt

Åskan går
som en basgång,
vattenrutan skallrar, guld-
paljetter faller
över motorhuven, inget
regn

Sista sträckan är asfalterad
med en röst som blöder:
I need you,
I need you -






Fri vers av omobulle
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-22 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

omobulle
omobulle