Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker passa in

Försöker gå rakt
Pressar in mig i ramen
Går nästan sönder




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 454 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-22 21:04



Bookmark and Share


  Flisan
Påminner om min identitetskris när jag fick börja om från början när jag kom till ett nytt gymnasium.

Hittade mig själv till slut genom att gå utanför ramen istället för att tro att jag skulle få plats i ramen.
2018-07-23

    ej medlem längre
Ignorera anpassningen, var dig själv, det lönar sig i längden..
2018-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att anpassa mig.
2018-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream