Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klev dit

 

Skuggan klev in bryskt

Natt blev en vardags syssla

Jag klev dit ändå




Bunden vers (Haiku) av mihkel VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2018-07-23 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP