Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte vad jag tänker längre, samtidigt som jag vet exakt vad jag tänker på.


Rubrik

När solen står som högst, när allt är nästan perfekt
vart håller tanken fast
Med solblekt svall, som guld i vinden
jag går sönder, snälla ta slut
Någon så mycket större, sätt stjärnorna i skam
fastbränd bakom ögonlock, det bränner
Var ord likt sammet, omfamnar min trumhinna
hela jag brinner, uppgivet kapitulera inför elden
Förstumande rörelse i festival strålkastare, förankrad i närhetens värme
rädda mig från mig själv, slå ifrån

Ensam på en pidestal jag egoistiskt byggt upp, din är den enda platsen.
Jag ber, förlåt.




Fri vers av Imperial
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-23 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial