Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovet är starkt

Behovet är starkt
att få sms:a pappa
Skriva om allt bra
som händer nu
Dela glädjen
med nån rak
och enkel
Nån nära
Men det
går inte
Han dog
för
ett
år
sen

Finns det ett nummer?
Ett envägsnummer liksom
Dit man kan skicka
en och annan glädjeyttring
Så han vet
Om vi ändå kunde skåla
en sista gång med ett rungande
"ha"!




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-23 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rabblar min pappas nummer med jämna mellanrum, det bara blir så.
Han har varit borta i snart 12 år, men dialogen fortgår ändå.

Bra text, tack att Du delar
2018-07-25

    Sefarge VIP
Drömde om min far
I natt. Han hade syn
-punkter på min ur
-städning av hans
Birum.Fin viktig
betraktelse av
Det förgångna
som är levande
Inom oss alla?

2018-07-23

  Alysse VIP
En fin text skriven kärleksfullt
men med stor saknad
och sorg över att ha förlorat
någon av sina nära och kära

Jag känner igen mig i dina ord
Än idag händer det att jag tänker
att jag vill ringa till min lilla mamma
precis som förr
fast det är sju år sedan hon blev
en ängel

Dina ord känns så nära, tack!
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner