Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite gammal, lite töntig, oh well


Naiv

Får jag be om er tystnad
Måste göra det klart
Blommorna vissnar
Så rädda mig snart
Vattna min själ
Med kärlek och hopp
Min brunn är uttömd
Min framtid känns kort




Bunden vers (Rim) av ebbab
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-23 09:20



Bookmark and Share


  Stay Golden
Töntigt är some of the sweetest things in this world ^^ <3 Big love Ebbas.
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

ebbab