Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om jag hade haft någon som helst musikalisk talang hade jag gjort det till en sån skön ungdoms-sommarlåt a la Håkan men ack


sommar(f)natt

en på soffan, en på mattan
tolvtusen fimpar, Kalle är packad
det blir aldrig mörkt men vi tänder en brasa
kuddar badar i vin till mammas fasa
plus 3, plus 1, stolarna fylls,
vem är hon, vem är han
vrålar vår tid kommer så högt som vi kan

ut i intet
oklar i sinnet

ingen kontroll men vi lever som få
låtsasvänner men vi är glada ändå
fångar ögon, fångar blickar,
kvällar som denna är svåra att slå
Jupiter sa ja så upp med ridån




Bunden vers (Rim) av ebbab
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-23 09:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skönt svung i denna
2018-08-16
  > Nästa text
< Föregående

ebbab