Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du där


men vadå vem kunde förutspå att ditt leende va en rökridå
för du är inte den du va då den dagen vi sågs
jag önskar att jag aldrig hade närmat mig
lätt att säga när jag lämnat dig

vilken jävla klyscha vi är
så djupt inne att vi inte ens förstår vad det innebär
för jag va kär men för dig var det en lek
slå mig hårt om jag rimmar kärlek med svek










Fri vers (Spoken word/Slam) av ebbab
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-23 09:51



Bookmark and Share


  Stay Golden
Some fat rhymes though ^^
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

ebbab