Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RASSEFIERING


Man pratar om att hålla nere
den svenska björnstammen.

Men folkstammen då?

Det pågår stambyte för fullt!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 339 gånger
Publicerad 2018-07-23 11:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du menar att svenskarna snart är en minoritet i sitt eget land?
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar