Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbåge av ångest

Natten är en oändlig tid
Min oro målar mig röd
Illamåendet får mig att bli gul och grön
Bron som jag står på börjar gunga

Jag är lik en regnbåge
Men mitt inre är grått
Tristessen och ångesten värker
De får mig att explodera




Bunden vers av Thestream
Läst 614 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-23 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream