Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken

 

Skriv ande blott

Min penna fattar

Trögt lyfter tanken

 

Mihkel på YouTube - Reflektion




Bunden vers (Haiku) av mihkel VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-23 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP