Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingar (Vår oas)

vi bad om hjälp
& fick den
i form av en bil
som skar vertikalt
upp genom västkusten

nu är vi här
nu är vi framme
främlingar
på vår ö

vi hörde
det var omöjligt
att hitta en hägring
men där låg den
i mitten av en vik
vi hittade dit
& vattnet
var verkligt

uttorkade drack vi
med vetskapen
om att det förstärkte
törsten efter att återvända

nu är vi tillbaks
på vårt rum efter bad
det var ditt första
på fem år
mitt initiativ
& nu är du glad
att du gjorde det

jag höll om dig
medan havet
höll om oss
& med blött salt hår
en fråga
& en kyss
förlängde du vårt liv

vi ska komma tillbaka hit
för alltid tillbaka hit
till vår oas




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-23 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R