Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippor

klättrade på klipporna
medan änglarna satt kvar
på trapporna
med sina osynliga vingar
gömda under jackorna

drack luft från västkust
sträckte på kropp
kött som väntade på blod
med solglasögon på
begick jag lustmord
på molntäckt himmel

högre & högre
tills det sa stopp
jag vände mig om
såg båt efter båt
uppradade längst bryggorna

bödlar
som väntar på sin tur
att få klyva havets blanka nacke




Fri vers (Fri form) av F.A.R
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-23 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F.A.R
F.A.R