Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration, den litterära nörden av Anonym poet


Poesihimmeln

Är du tillräckligt litterär min vän
då kommer du till poesi himmelen
där får du poesi till du storknar
och inte orkar
höra något mer
om den olyckliga kärleken
din fattiga olyckliga vän
och all orättvisen
Då drar du dig tillbaka till musiken
tills litteratur lusten kommer igen
och du kan njuta i poesi himmelen




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-23 14:25



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Kanske borde poeterna en gång per år ha en poesitävling som handlar om hur det är att skriva om lyckan i att ha en diagnosfri vardag.
2018-07-23

  Marita Ohlquist VIP
Texten är en inspiration till variation!
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP