Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsmoderns bröst sinar

Det knastrar under foten på mig
när jag går en vanlig tur i skogen.
Mossan är torr som fnöske,
torr som bortglömd mossa i adventsljusstaken.
Något jag aldrig sett tidigare
är gulnande tallbarr.
Regnet faller inte och skogen törstar.





Prosa av Feminaz
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-23 15:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Precis så är det här också och i den vanligtvis svala och mygg och älgfluge- bebodda skogen utanför är det som i en bastu
2018-07-24

  Jaseph
Mitt i prick! Bra rubrik! Tyvärr är det så här i år!
2018-07-24

  morgonstjärna VIP
burrlestiskt bränder skalar av själen hos skogsmodern Gaia ! fint
2018-07-23

  Cikoria Blå VIP
Passande text i dessa dagar.
2018-07-23

  Nanna X
Roligt att läsa dig igen. Fina skogsbetraktelser med underfundiga rubriker!
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz