Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupafall

Sporkapslar, springor, andetag
de som bor på andra sidan väggen
är inte våra barn
inte våra mullrande sorger
är vaxdockor, skört porslin, honung
nätterna samlade i oss
vi bevittnar sönderfallet
glöden som stiger ur deras munnar
jag skall inte bli din mor
jag skall inte bli
en tidig honungsskörd
frön och kärvar
mot en lågande lykta




Fri vers av Grävling
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-23 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling