Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Måndagstankar

inte i går

inte i morgon

utan nu

tänk inte tillbaka

inte framåt

lev i nuet

njut av dagen som är

glöm gårdagen

med allt som varit

tänk inte på vad

som kommer att hända

ta vara på det du har

var rädd om dig

och dina nära och kära

 

anits 23 juli 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-23 22:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text!
2018-07-25

  MALVAA VIP
ta vara på det du har EXAKT

2018-07-25

  Sofhia Wirström
Fin uppmaning

2018-07-25

  Niliboy
Försöker, härlig uppmaning!
2018-07-24

  morgonstjärna VIP
fint
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP