Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills vi inte längre är rädda

Bakom oss går undergången
natten sprakar, tågets strömavtagare
nervändar, synapser
vi springer, dansar, lyser
rälsen leder alltid någonstans
övervuxen av bränt gräs,
regnets sälta mot våra munnar
det har redan gått under
vi märker det inte
vi är de ofunna barnen
samlar sånger om dem vi förlorat
deras ansikten täckta av dun
deras armar av fjädrar




Fri vers av Grävling
Läst 281 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-23 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling