Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en måste ju unna sig


jag har hört att det blir bättre med tiden.
jag har själv sagt det

synd att den tiden

utan honom

är sämre än den tiden han skulle vara med

istället gjorde han slut på oss
slog ett stort hål i framtiden
och vad hade han tänkt att jag skulle fylla det med?

(hittills är den halvfull med (hel)fulla (hel)fula män,
billig whisky och minst 17 påsar chips FÖR EN MÅSTE JU UNNA SIG)

att vara en klyscha

skriva jävligt ledsen poesi och vänta på bättre tider

kom då
KOM DÅ

kom tillbaka
det är på tiden






Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-24 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij