Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ekon

Dyker upp ibland
tomrum som inte kan fyllas
saknar er




Fri vers (Fri form) av Johan Strömstedt
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-24 06:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text, vet hur det är!
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt