Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem vassa naglar

Fem vassa naglar
Som klättrar på mig rygg
Viskar i mitt öra
”Du blir aldrig trygg”

”Jag när som helst dig knuffar
Utför stupets brant
Du kan aldrig hålla
Allt som du har sagt”



Fem vassa naglar
Som klättrar på mitt skinn
Jag kryper’hop och gråter
Snälla du försvinn

Du står där och flinar
Klorna tränger in
Du skrattar och du hånar
Att jag är alltid din



Fem vassa naglar
Tar ett stryptags grepp
”Det livet som du trånar
Finns på seglat skepp”

”Gör nu som jag säger
Dansa nu vår vals
Aldrig, nånsin, ever
Släpper jag din hals”




Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 844 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2018-07-24 09:02



Bookmark and Share


  Kale Ripoff
Stark text!
2018-09-17

  Nils-Robert
Starka ord om det mörka. Väl diktat.
2018-09-14

  Gin83
Gillar det lite mörka i den
Samtidigt vacker och innerlig
Alla styckena är välkomponerade
Första stycket och näst sista är lite favorit
Mycket bra
2018-08-21

  Boneyfrank VIP
Fantastisk
2018-07-31

  Språk, hjärna!
Finns på seglat skepp... mycket bra!
2018-07-29

  Stay Golden
Dark with hints of longsuffering
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem