Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visan i örat


Vem är det som sjunger
vem är det jag hör
är det mig själv
i mig
eller vem

så bekant det låter
men vem bjuder mig lyssna
till en sång jag hört förut
den som länge legat glömd i skåpet
till förmån för nystekta strömmingsflundror
med det lätta moset

en nött liten rad som söker mig
från en tid som var
ett tillfälle minnet tog hand om
vid själva gallringen

och
ur en drömbild
söker nu visan i mitt öra
för ett samtal om då.




Fri vers (Fri form) av majola VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-24 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP