Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta i hetta


Se hur det skördas
de gula fälten
värmen som aldrig släpper

I ditt hjärta bor jag
energin livet
består av

Solen tankar mig
fast jag svettas och blöder
lider i hettan

Njuter jag i
sommarbris

och njuter längtan
efter svalkan









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-24 10:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat!
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP