Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

jag står vid havet

där är det, ja ... havet

hmmm

det är som fan själv

å Gud

 

det är långt till Louvren




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-24 11:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vad vet du om Gud och Satan?
Uppenbarligen inte mycket.
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same