Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordfäste

Klipporna huttrar i regnet
tid reser sig sakta ur ravinerna
timmarna knappt igenkännbara
efter år av frost och tumlat glas
sorg i klunkar ur rökvita muggar
och dikeskantens trögflytande silt
natten är en bergart
tung och skrovlig mot ryggen
dina andetag viskar mot min kind
var slutar verkligheten
och var börjar du




Fri vers av Grävling
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-24 12:51



Bookmark and Share


    Alice.skriver
WOW. Och sista fem raderna- perfektion!!
2018-07-24

  Kungskobran VIP
Mycket suggestivt
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling