Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän


Kamilla Lovisa Louise



Det finns någon


med levande safirgrön ande

med en kärlek som omfattar haven

som föddes under särskilt tecken


det finns någon


med trösterika olivbruna ögon

som talar om visdom bortom åren

med förfädernas röst välsignad


det finns någon


med ett leende att dölja marianergraven

som står beredd att dyka i det okända

som vägleds av ett hjärta av pärlemor


det finns någon











Fri vers (Fri form) av J. Herward
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-07-24 20:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vid marianergravens djup
hittar jag det stup
som för mig hem
till evigheten
2018-08-31

  ecel
Underbar diktning! Vackert!
2018-08-28

  Engel
Din vän har en bra vän.
2018-08-25

  Katinka VIP
Så vidunderligt vacker poesi. Berör djupt i hjärtat.
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

J. Herward