Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 juli - mellan graderna

mais oui
mellan getostsallad och rosé
väcks lusten att andas igen
som värmen mot foten och hela baduljen 
får själen till att sträcka ut och upp
mot himlens djupa rödhet och de svävande getterna
skål min Citruspräst
och alla mina tio Corvetter
ni som får håret att susa i vinden
blodet att pulsera av halleluja
och som skapar en hel karavan inom
av ta mig fan vad livet är ljuvligt




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 487 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-07-24 21:02



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Superbra mais oui
2020-01-25

  himlens hemlighet VIP
Åh vad jag saknar dig du din friska fläkt! >3
2018-08-27

  Silverstripe
Hurra!!
2018-07-24

    Sefarge VIP
"Egensinnig
Slingerljuv
Poesikonst"

2018-07-24

  Nanna X
Roligt att återse Citrusprästen och getterna!!
Jag älskar också varma somrar men i Sverige har den varit väl het i år, en massa skog som brinner...
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP