Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


622.Stop robbing of the Blue Planet !!!

Hur kan man modellera sanningsenliga ord
ur mänskliga hjärnceller i synfältet av den
bedrövligt,långvarigt,lidande JORDEN...

där man vänder öronen, hör man Hennes
stönande,vart än ögonglobens blick spåras,
ser man Hennes lidande...

Hur kunde DU ha gjort ett sådant misstag...
villigt eller ofrivilligt...under miljarders år
av Paradisets skapande,endast för anpassningsbara
invånare,hur plötsligt ! din blaserade pratlösa
ensamhet eller kan det vara för att prisa din
egen fullkomlighet,DU pressade in i DET
det mest aggressiva av alla djur,rastlöst
djur_ glupsk människa,vilken äter DIG från insidan,
från botten,till toppen,från alla håll,under hela
dess vistelse i synnerhet under de senaste 200
årens tekniska frestelser...på fatalt sätt !?

WHAT IS YOUR POINT IN ALL THIS ?

Vetenskapens påstående om möjligt liv på
Mars eller Månen,där temperaturen ständigt
ligger hågt över vattnets kokpunkt!!!?
Lägg alla märke till varje sommars temperatur
förödelse över hela Världen t.ex 2018 års då
kan var och en förstå...




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-24 21:28



Bookmark and Share


  petter rost
Ja rån är vad den mänskliga civilisationen och dess utväxt Girigheten länge har utsatt Moder Jord för – och med teknikers utveckling allt mer av rånmord. Att inte se detta, att låtsas inte se det, att inte aktivt verka för att stoppa det – det är civilisationsmord. Så snett har människans tänkande kommit, att det i dag behärskar en majoritet av dem vilkas röster och handlingar bestämmer för alla. Och allt...
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP