Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan som flyr

Trevande händer längst kalla väggar av betong söker sig fram i natten.
Pulsen slår så hårt i bröstet att hon är rädd att den skall avslöja hennes existens. Hon är på flykt. På flykt från sin omgivning. På flykt från sig själv. Hon flackar med blicken och regrestrerar alla rörelser samt ljud i hennes närvaro. Men ingenting hörs. Ingenting syns. Hon är trött men kan inte sakta ner för rädslan att bli ertappad. Ertappad med att finnas. Hon har inget namn. Hon är ingenting. Jo - Hon är flickan som flyr.




Fri vers av Nattis83
Läst 648 gånger
Publicerad 2006-06-11 13:24



Bookmark and Share


  Herr Morris
Alla är vi någon, alla ses vi av någon, men ibland har vi inga ansikten eller namn...
2006-07-01

  Convolvulus
Väldigt bra, jag vill bara ta hennes hand och hjälpa henne fly.
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83