Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slopat klädtvång

Med den enorma hetta som nu råder så kommer man att tänka på

att det är lättare att fördra en väldig kyla, för då kan man i alla fall klä sig ordentligt,

så att det inte känns så svårt

När det gäller hettan så behöver man då istället ta av sig kläderna, men det förbjuder normal anständighet, så man får verkligen lida

Fast hemma och inom hus kan man ju eliminera klädtvånget




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-24 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP