Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarplåga

Kvällsdoft
Och
Mjuka bolster i luften

Sol runt svalor
I öppen himmel

Denna sommar
Alltså
Så ovanligt vänlig

Tröja över axlarna och loafers

Åh älskling

Vi tar cyklarna




Fri vers av Aaxel
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-24 23:07



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Åh så fin :-) Man riktigt känner känslan av den sommaren :-*
2018-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel