Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningsfull relation

Du säger att du älskar mig
men du ställer inga frågor

Så jag undrar vad

det är du älskar?

Du överöser mig med
vackra ord
men du ställer inga frågor

Så jag undrar vem

det är du älskar?

Jag känner mig sedd, levande och lyft

men jag bär sorg över din
brist på nyfikenhet

En liten, om än så liten
spricka i rosenskimret
har infunnit sig

vill inte gärna se
att du är blind
förblindad
av min kärlek

och inte ser mig






Fri vers av Livet1 VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-25 00:45



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Intressant tanke men glöm inte att leva och njuta mellan alla tankar.
Vissa saker mår bäst av att bara njutas och kanske dyker nyfikenheten upp när det första rosenskimret lagt sig.
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP