Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passion

Passioner slutar väl sällan lyckligt?
Kraften i dem
är som en drog
Den lyfter till oanade
beroendeframkallande höjder
Det är omöjligt att
stanna där
Obönhörligt
kommer du att landa
och tvingas stå ut med
det som alltid kommer
fallandes efter
krossade drömmar
otillfredsställd längtan
kanske skam
men att bli så hänförd




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 600 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-25 00:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Passion är svår att stå emot...det är enorma krafter som drar...fint beskrivet..
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP