Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall

Det bara blev så
Hon älskade ju honom
hade gjort klart att hon skulle vänta
Så när han då äntligen efter två år
föreslog en träff
föll hon som från ett niovåningshus
Fritt fall
Allt var borta
besvikelserna,
sorgen,
övergivenheten,
lidandet och
den själsliga smärtan
Hur
Hur är det möjligt att bli så förhäxad av någon
Så svarade hon
Om du väntar två vintrar, sju sorger och åtta bedrövelser
är jag din
Hon ville vara säker på att han inte fångade henne
innan,
Hon slogimarken.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-25 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP